El ple de Castellbisbal aprova millorar la visibilitat dels polígons industrials

També s'han aprovat unes beques per a joves que hagin participat en projectes de cooperació internacional sobre el terreny

per La Torre , 28 de setembre de 2016 a les 10:52 |
Polígon industrial de Castellbisbal | Aj. Castellbisbal
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Ple Municipal de Castellbisbal, reunit aquest dilluns al vespre, ha aprovat millorar la visibilitat dels polígons industrials. Les actuacions seran, bàsicament, senyalitzar les entrades dels polígons industrials, amb un cost total de 51.700 euros. L'Ajuntament cobrirà un 30% d'aquest pressupost, un total de 15.510 euros que surten del superàvit del 2015. La resta serà finançada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aquesta inversió forma part dels diversos acords en matèria pressupostària que es van presentar al Ple Municipal, com els 2.589 euros, també provinents del superàvit, que es destinaran a la direcció tècnica de les obres de restauració de l'ermita de Sant Joan de Benviure.


Aquests acords es van prendre amb els vots a favor d'Alternativa i ERC i l'abstenció de PSC i CiU. Ciutadans no va emetre vot, perquè el regidor del grup municipal va renunciar al càrrec i encara no s'ha designat un substitut.
 

L'acord que sí que es va prendre per unanimitat va ser l'aprovació de les beques "Joves per canviar el món". Es tracta d'uns ajuts per a joves que vulguin participar en projectes de cooperació internacional sobre el terreny, i així promoure la comprensió i la solidaritat interculturals. 

Podran optar a aquestes beques els joves entre 18 i 30 anys que hagin fet un viatge solidari entre l'1 de gener i el 30 de novembre d'aquest any. Si el projecte és seleccionat, es subvencionarà el 20% del cost del transport, sigui en avió, tren, autobús o vaixell, fins a un màxim de 150 euros.
 

 

Participació