S'incrementa l'ús de la T-12 a Vacarisses

Aquest títol de transport permet viatges il·limitats i gratuïts fins als 14 anys dintre la zona de residència

La Torre
27 de setembre del 2016
Actualitzat a les 14:17h
Evolució de l'adquisició de la T-12 a Vacarisses.
Evolució de l'adquisició de la T-12 a Vacarisses. | Aj. Vacarisses
Segons les darreres dades facilitades per l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), Vacarisses segueix una tendència a l'alça en l'adquisició de la T-12. I és que, entre els anys 2012 i 2014, el màxim de targetes tramitades va ser de 8, mentre que, al 2015, ja n'eren 15 i, el passat mes de juliol, es va arribar a 51.

Amb la T-12, que es pot utilitzar fins als 14 anys, els desplaçaments en transport públic del sistema tarifari integrat de la zona on es resideix són gratuïts. Per tant, es tracta d'una solució pràctica i econòmica perquè permet gaudir de viatges il·limitats i amb un únic cost d'emissió i gestió de 35 euros.

La Regidoria de Mobilitat de Vacarisses considera que l'augment de l'ús de la T-12 a Vacarisses es deu a dos factors. D'una banda, a les campanyes informatives que han permès donar a conèixer aquest títol de transport entre les famílies del municipi i, de l'altra, a l'adaptació dels horaris del bus interurbà a les escoles, que va entrar en vigor el passat 12 de setembre.