El CN Terrassa es classifica virtualment per a les semis de la Copa Catalunya

L'equip egarenc goleja el Sant Andreu a domicili i dimecres jugarà el partit de tornada a casa

La Torre
26 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:46h
El CN Terrassa va batre el CN Sant Andreu a domicili (3-15) en partit d’anada de quarts de final de la Copa Catalunya de waterpolo, l’estrena oficial del sènior masculí enguany. El conjunt de Dídac Cobacho va resoldre el matx amb molta suficiència i va convertir el xoc de tornada a l’Àrea Olímpica (dimecres, 20.45h) en un tràmit. Si no hi ha cap daltabaix, els egarencs s’enfrontarien dissabte en semifinals (13.40h) amb el guanyador de l’eliminatòria entre el Mediterrani i el Sabadell. Les instal·lacions del CN Montjuïc acolliran la fase final de la competició.
 
El CN Terrassa va signar una arrencada esplèndida que va deixar el partit pràcticament sentenciat al descans (0-6). Donat Galeev va marcar el primer als dos minuts i mig de joc. Poc després, una acció en superioritat numèrica va permetre Álvaro Granados anotar el segon. Ricard Alarcón va ampliar el marge a un minut i mig del final del primer quart.
Els de Dídac Cobacho van continuar incrementant l’avantatge en el segon període davant un rival inoperant en atac. Fran Sánchez va fer pujar el 0 a 4 en una acció en home de més i va repetir en la jugada següent. A trenta segons del descans, Óscar Aguilar va enfilar l’electrònic fins al 0 a 6.

A la represa, la dinàmica no va variar. Els terrassencs no van deixar d’augmentar la renda. Granados va transformar en gol un penal comès per López al segon minut del tercer quart. El Sant Andreu va inaugurar el seu compte als divuit minuts de partit gràcies a un penal que va convertir Vergara. La rèplica egarenca va arribar en forma de parcial de 0 a 3, amb Sánchez, Xavi Serra i Oriol Rodríguez com a artífexs (1-10). En aquest context, Dídac Cobacho va donar minuts a tots els jugadors, inclòs el porter suplent Oriol Albacete. Els locals van retallar distàncies amb dues dianes consecutives, obra de Vergara i López. El període va acabar amb la primera diana en l’equip sènior del debutant Marc Salvador (3-11).
 
En el darrer quart, més del mateix. Un CN Terrassa molt superior va seguir amb l’accelerador premut i va eixamplar el resultat final fins al 3 a 15 de la mà de Galeev, Granados, Pericas i Serra.