La Policia de Terrassa enxampa dos conductors sense permís de conduir

Els agents els van identificar arran d'unes infraccions de trànsit

La Torre
21 de setembre del 2016
Actualitzat a les 16:32h
Dos conductors van ser sorpresos per la Policia Municipal de Terrassa conduint sense el corresponent permís, en cometre sengles infraccions de trànsit.

Ahir dimarts a la nit, cap a les 23.30 h, una patrulla policial va aturar la conductora d'un turisme per haver realitzar una infracció a la carretera de Castellar. Els agents van constatar que la conductora no havia obtingut mai cap permís de conduir, per la qual cosa es van instruir diligències al Jutjat de guàrdia de Terrassa i es va immobilitzar el vehicle implicat.

Poc després, a la 1 h de la matinada d'avui, al carrer de Joaquim Costa, un altre conductor infractor ha mostrat als agents policials un permís de conduir no vàlid, procedent de la República Dominicana. La patrulla també ha comprovat que el vehicle estava donat de baixa a la Prefectura Provincial de Trànsit i no tenia l'ITV en regla. El conductor ha estat sancionat administrativament per la infracció de trànsit comesa i s'han instruït diligències penals per la resta d'infraccions. El vehicle ha estat immobilitzat.