Demanen dos anys de presó per a la presumpta agressora de Pere Navarro

La Fiscalia demana també una multa de 3.600 euros per a la veïna d'Ullastrell que presumptament va colpejar i insultar l'excalde de Terrassa a les portes de la Catedral del Sant Esperit

Pere Navarro.
Pere Navarro. | Adrià Costa
La Torre
20 de setembre del 2016
Actualitzat a les 16:17h
La Fiscalia demana dos anys de presó per a la dona, veïna d'Ullastrell, que presumptament va colpejar i insultar Pere Navarro, que en aquell moment era el primer secretari del PSC. L'agressió a l'exalcalde de Terrassa va tenir lloc a l'entrada de la Catedral del Sant Esperit de Terrassa, on Navarro havia assistit a una comunió.

Cal recordar que Pere Navarro va arribar a vincular l'agressió amb la "crispació" del procés sobiranista, tot i que després es va saber que l'acte havia estat motivat per un vell assumpte d'una bandera catalana bruta a l'Ajuntament quan ell era alcalde.

L'agressió suposaria un delicte d'atemptat a l'autoritat, atès que Pere Navarro era diputat al Parlament de Catalunya i la presumpta agressora, segons considera la Fiscalia, ho sabia. Al marge dels dos anys de presó, també es demana una multa de 3.600 euros.