Sarai Gascón llueix la bandera de Terrassa a Rio de Janeiro

La nedadora egarenca agraeix el suport de la ciutat i del seu club, el CN Terrassa

Sarai Gascón, amb la bandera de Terrassa a Rio de Janeiro.
Sarai Gascón, amb la bandera de Terrassa a Rio de Janeiro. | Sarai Gascón
La Torre
19 de setembre del 2016
Actualitzat el 20 de setembre a les 22:33h

"Ja ha acabat la meva participació en els Jocs Paralímpics de Río de Janeiro. Estic molt contenta perquè he aconseguit tres medalles de plata! Un gran resultat que recompensa tot l'esforç i sacrifici d'aquests anys. Vull donar les gràcies a la ciutat de Terrassa i al CN Terrassa, per tota la força i ànims que m'heu donat sempre!". Aquest és el missatge d'agraïment que la nedadora egarenca Sarai Gascón ha compartit a diverses xarxes socials després de la seva brillant participació als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro. Gascón, de 23 anys, és un dels símbols de l'esport de Terrassa i amb els seus èxits contribueix a escampar el nom de la ciutat pel món. La nedadora del CN Terrassa no ha dubtat en emportar-se a Rio una bandera de la ciutat, amb la qual s'ha fet una foto que ha compartit a les xarxes. Gascón també ha agraït el suport del poble de Viladecavalls, municipi en el qual resideix des de fa uns anys.

Sarai Gascón ha completat els seus millors Jocs Paralímpics a Rio de Janeiro, en la que ha estat la seva tercera participació paralímpica. Després de guanyar una medalla de plata a Pequín 2008, i una de plata i una de bronze a Londres 2012, a Rio de Janeiro se n'ha penjat tres de plata. Concretament, ho ha fet en les proves de 200 m estils S9, 100 m lliures S9 i 100 m papallona S9. En algunes de les proves ha tingut l'or a tocar, una medalla que de ben segur lluitarà per aconseguir en el futur.

"Els esportistes som molt exigents i sempre desitgem més. De vegades, no valorem el que tenim i el que hem guanyat. Suposo que això és bo perquè ens defineix com a esportistes. Realment, estic molt contenta d’haver sumat tres medalles de plata i d’haver superat la meva actuació de Pequín 2008 i Londres 2012. Ara toca desconnectar i descansar per tal de seguir amb ganes la temporada vinent", va dir la nedadora egarenca després d'assolir els seus darrers èxits.