Star's Gym Padel Club inaugura un centre d'esport i benestar al Parc Vallès de Terrassa

El complex compta amb sis pistes de pàdel, spa, piscina i solàrium, així com amb una zona de serveis

Jordi Ballart talla la cinta inaugural acompanyat de la resta d'autoritats.
Jordi Ballart talla la cinta inaugural acompanyat de la resta d'autoritats. | Albert Prieto
Albert Prieto
19 de setembre del 2016
El nou Star's Gym Padel Club de Terrassa ha quedat inaugurat aquest dissabte. Es tracta d'un nou espai d'esport i benestar situat al centre comercial i d'oci Parc Vallès. L'acte d'inauguració, que s'ha celebrat durant tot el matí al recinte del Parc Vallès, ha despertat l'interès de centenars de persones que han participat en activitats dirigides gratuïtes, com zumba, bodyjump i spinning, i han pogut visitar les instal·lacions per primera vegada. També ha tingut lloc un refrigeri a Pubblic, el nou restaurant de Star's Gym Padel Club.

L'esdeveniment ha comptat amb la presència del secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras; el representant d'Esports de la Diputació de Barcelona, Dani Laga; l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; el regidor d'Esports, Dani Nart; el gerent de Star's Gym Padel Club, Xavier Amador; entre d'altres. Tots ells han visitat les instal·lacions del nou centre d'esport i benestar, que compta amb més de 8.000 metres quadrats.

Star's Gym Padel Club neix amb la intenció de convertir-se en el centre d'esport i benestar líder del Vallès, tot apostant per una oferta premium tant pel que fa a la qualitat de les seves infraestructures com pels serveis que ofereix. Les més de 140 hores d'activitats dirigides a la setmana de diferents tipus i intensitats, una gran sala de fitness amb les últimes novetats en equipaments esportius, tècnics especialitzats a disposició dels socis preparats per aconsellar i ajudar-los a millorar dia a dia, una ludoteca per a nens a partir de sis mesos vigilada per personalitat per a què es diverteixin mentre els pares fan exercici, i una zona spa, piscina i solàrium validen aquesta proposta.

Un dels punts forts del complex recau en les sis pistes de pàdel indoor d'última generació que acullen l'escola de pàdel supervisada pel catorze vegades número 1 del món Fernando Belasteguín. A tota aquesta oferta cal afegir que la reconeguda marca de perruqueries Rodelas inaugurarà en les pròximes setmanes un saló d'estètica dins del centre.