Edi Tubau estrena la nova gespa del Club Egara en el seu comiat

La inauguració dels nous camps del club ratllat serveix per homenatjar el jugador quatre vegades olímpic, que es retira de l'hoquei herba

La Torre
19 de setembre del 2016
Actualitzat el 20 de setembre a les 22:34h
Edi Tubau, acompanyat de les autoritats i de la seva família, durant l'homenatge per part del Club Egara.
Edi Tubau, acompanyat de les autoritats i de la seva família, durant l'homenatge per part del Club Egara. | SGE

Edi Tubau, acompanyat de les autoritats i de la seva família, durant l'homenatge per part del Club Egara. Foto: SGE


El Club Egara ha acomiadat un mite de l'esport i ha donat la benvinguda a dos nous terrenys de joc. Tot, en un cap de setmana. El club ratllat va inaugurar aquest diumenge la nova superfície dels dos camps d'hoquei herba de l'entitat amb un homenatge a Edi Tubau, esportista quatre vegades olímpic que enguany ha decidit penjar l'estic després d'una dilatada trajectòria.

A les dotze del migdia d'aquest diumenge les nombroses autoritats assistents a l'acte han protagonitzat l'acte protocol·lari d'inauguració dels camps. Entre els convidats hi havia els presidents de les federacions catalana i espanyola, Narcís Carrió i Santi Deó; el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras; l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; els regidors d'Esports de Terrassa i de Matadepera, Dani Nart i Quico Sala; el president de Hockey per Terrassa, Francesc Salvatella; la junta directiva actual, expresidents del club i familiars d'Edi Tubau.

Després de l'homenatge a Tubau al mig del camp, s'ha jugat un partit que ha comptat amb moltíssims jugadors històrics que han tornat a vestir-se de curt. D'una banda, llegendes del Club Egara que han coincidit amb Tubau, i de l'altra, altres companys i amics del protagonista. El públic ha gaudit d'un bonic espectacle esportiu per acomiadar a un dels més grans jugadors sortits del Pla del Bon Aire.

Cal recordar que Edi Tubau, un dels millors jugadors de la història del Club Egara i que ha disputat quatre Jocs Olímpics -sent plata a Pequín 2008- va tancar la seva trajectòria amb el darrer títol de Lliga de l'equip ratllat, fa pocs mesos. A més, el cap de setmana al Club Egara s'ha completat amb un dissabte dedicat a l'Escoal de Hockey, en què els nens i nenes de l'entitat han estrenat la gespa amb activitats, partidets i una gimcana.