Golejada del Terrassa FC contra el Palamós per recuperar la confiança

L'equip egarenc s'imposa per 4 a 0 a un dels equips de la zona alta de Tercera Divisió i recupera un lloc a la zona noble

Jugadors del Terrassa FC en un partit a l'Estadi Olímpic.
Jugadors del Terrassa FC en un partit a l'Estadi Olímpic. | Cristóbal Castro
19 de setembre del 2016
Actualitzat el 20 de setembre a les 22:33h
El Terrassa FC s'ha retrobat amb les bones vibracions aquest diumenge a l'Estadi Olímpic. Ho ha fet contra el Palamós, un dels equips catalans que més forts havien començat la lliga de Tercera Divisió. L'equip egarenc s'ha imposat per un contundent 4 a 0 i deixa enrere l'ensopegada de la jornada anterior al camp del Granollers.

L'equip de Toni Rodríguez va plantejar el matx per guanyar-lo. La defensa vermella es va mostrar sòlida durant els noranta minuts i el Palamós pràcticament no va arribar a l'àrea rival. En atac, tot i portar el control del joc, els egarencs no van estar encertats en la primera meitat. L'únic gol abans del descans va arribar gràcies a un penal per unes mans a l'interior de l'àrea que Raíllo va transformar en el minut 35. Amb el resultat favorable el Terrassa va anar a més.

En a segona part, l'equip terrassenc va sortir al terreny de joc amb més ímpetu i va sentenciar el partit. Raúl Torres va marcar un gol amb segell propi des de fora de l'àrea en el minut 61. En el 68, un altre gol marca de la casa va arribar mitjançant David López, en rematar de cap un córner. A cinc minuts del final, Enric Vega es va apuntar a la festa de gols, també amb una rematada de cap en un córner.

Amb la victòria, el Terrassa suma 10 punts en cinc jornades, els mateixos que tenen el Palamós i el Vilafranca, i torna a la zona de promoció d'ascens. Concretament, l'equip egarenc és ara tercer, només per darrere de Peralada (15 punts) i Olot (12). La setmana vinent el conjunt dirigit per Toni Rodríguez visitarà el camp del Sabadell 'B'.

La nota extraesportiva del partit va ser l'ensurt per problemes de salut d'un aficionat del Palamós, just abans de començar el partit. La ràpida actuació i un desfibril·lador van salvar-li la vida.