El Club Egara homenatja Edi Tubau en la inauguració dels nous camps

Aquest cap de setmana el club ratllat estrena la nova gespa sintètica dels dos terrenys de joc

Edi Tubau, mantejat pels seus companys.
Edi Tubau, mantejat pels seus companys. | Club Egara
La Torre
17 de setembre del 2016
Actualitzat a les 8:25h
Aquest cap de setmana, 17 i 18 de setembre, el Club Egara viurà unes jornades especials que serviran per inaugurar les noves gespes del Camp 1 i 2. El mateix diumenge se celebrarà l’homenatge a Edi Tubau, un dels millors jugadors de la història del Club Egara i que ha disputat quatre Jocs Olímpics -sent plata a Pequín 2008- i que va tancar la seva trajectòria amb el darrer títol de Lliga.

Dissabte al matí, de 10 a 14 hores, es dedicarà a l’Escola de Hockey. Cada nen i nena podrà convidar a un amic o amiga i es disputaran partits d’exhibició en els nous terrenys de joc. Al mateix temps també s’organitzarà una gimcana i diferents jocs per a nens i nenes de 6 a 10 anys.

Diumenge es dedicarà a l’homenatge a Edi Tubau. A les 10.30 l’equip femení jugarà el seu partit de Campionat de Catalunya contra el Júnior. A les 12 hores es procedirà a l’acte protocol·lari d’inauguració de camps, tallant les respectives cintes amb les autoritats convidades, i a les 12.30 hores començarà el partit d’homenatge. Per una banda jugarà un equip de companys de Tubau durant tota la seva carrera al Club Egara i per l’altra un conjunt format per amics i altres jugadors que han coincidit amb l’Edi durant la seva carrera, ja sigui en la seva etapa al Club de Campo o a la selecció espanyola.