Viladecavalls, a punt per la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

Es vol sensibilitzar la ciutadania de la importància de moure's de manera saludable, respectuosa i intel·ligent

La Torre
16 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:28h
Del 16 al 22 de setembre Viladecavalls participa a la European Mobility Week (Setmana Europea la Mobilitat Sostenible i Segura), que enguany coincideix també amb el Dia Sense Cotxes. Sota el lema Mobilitat intel·ligent. Economia Potent es vol sensibilitzar la ciutadania de la importància de moure’s de manera saludable, respectuosa i també reforçar el potencial de la mobilitat intel·ligent a l’hora de contribuir al desenvolupament econòmic.

Viladecavalls, com a municipi adherit, participa en la Setmana fent difusió dels missatges de promoció del transport públic, la bicicleta i caminar com a mitjans alternatius al transport privat, organitzant algunes activitats de dinamització i conscienciació. Així, durant la setmana es durà a terme la III Jornada Nordic Walking a Viladecavalls, amb una ruta de 6 km adaptada a tots els nivells i condició física, així com la celebració del Dia Mundial Sense Cotxes a l’Escola Rosella el dijous 22 de setembre.

D'altra banda, el dia 1 d’octubre, i dins els actes de commemoració de la SEMSS 2016 tindran lloc la tradicional BTT entre Viladecavalls i Sitges i la 10a Edició de la Travessa Circutor-Montserrat que compta amb una participació rècord amb 900 inscrits.