Un incendi crema dos cotxes i intoxica quatre veïns al nord de Terrassa

Els fets han passat aquesta matinada al barri de Can Boada de la ciutat | Els quatre veïns havien intentat apagar les flames

Joaquim Albalate
15 de setembre del 2016
Actualitzat a les 18:21h
Un incendi a Can Boada ha cremat dos cotxes i ha provocat que quatre persones resultessin intoxicades per inhalació de fum.

La Policia Municipal de Terrassa ha rebut, poc després de les quatre de la matinada d'aquest dijous, una trucada informant que hi havia diversos vehicles cremant a la plaça de Josep Pla, a tocar de la ronda de Ponent. La policia n'ha informat els bombers i s'ha desplaçat al lloc dels fets, on hi havia diversos veïns que havien inhalat fum mentre intentaven apagar el foc amb una mànega d'aigua. Els serveis mèdics han enviat tres ambulàncies per atendre'ls i els han traslladat a l'Hospital de Terrassa.

Els dos cotxes, un Renault Mégane i un Citroën Saxo, han quedat completament calcinats, tot i que els policies han aconseguit, amb un extintor i una manta, evitar que el foc arribés a un altre vehicle, un Seat León que hi havia a tocar dels altres dos. La unitat que els bombers han enviat al lloc ha acabat d'extingir l'incendi, que també ha cremat la persiana d'un habitatge de la plaça.