L'ensorrament del sostre d'una fàbrica deixa al descobert una plantació de marihuana a Terrassa

No hi va haver ferits i la Policia Municipal va detenir-ne el propietari

La nau afectada per l'ensorrament del sostre, al carrer de Watt.
La nau afectada per l'ensorrament del sostre, al carrer de Watt. | Google Maps
La Torre
13 de setembre del 2016
Actualitzat a les 9:27h
L'ensorrament del sostre d'una antiga fàbrica del carrer de Watt, al barri de Ca n'Aurell de Terrassa, va deixar al descobert una plantació de cànnabis aquest diumenge.

Els Bombers i la Policia van rebre l'avís de l'ensorrament poc abans de les dues del migdia. Es tractava d'un antiga nau industrial situada al carrer de Watt, en la confluència amb el carrer de Galvani. La zona es va acordonar i es van mobilitzar els serveis d'emergències, entre ells tres ambulàncies, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya i dos de Mossos d'Esquadra, així com la Policia Municipal de Terrassa. Per sort, no hi va haver ferits. Els Bombers van revisar l'interior de la nau i van confirmar que no hi havia ningú a l'interior.

Un restaurant situat al costat de la nau va ser evacuat per precaució; en total, 25 persones. El tècnic municipal de guàrdia va verificar poc després que no hi havia risc de més despreniments. El sostre que havia caigut estava format per plaques de fibrociment, un material especial més conegut amb el nom d'uralita i que ha de ser retirat per empreses especialitzades.

Seixanta plantes de marihuana

Durant la inspecció de l'interior de la nau afectada per l'esfondrament del sostre es va detectar una plantació de marihuana. La Policia Municipal havia entrar a l'edifici acompanyada del propietari de la nau, amb la seva autorització, i van escoltar el soroll d'un compressor en una sala. En accedir-hi, van descobrir una seixantena de plantes de cànnabis amb un sistema d'enllumenat. Els agents van detenir el propietari de la nau per un presumpte delicte contra la salut pública per aquest cultiu il·legal.