Sis conductors donen positiu en alcoholèmia a Terrassa el cap de setmana

Dos conductors beguts causen accidents la matinada de diumenge, un dels quals amb ferits

La Torre
13 de setembre del 2016
Actualitzat a les 18:35h
Sis conductors van donar positiu en diferents controls d'alcoholèmia a Terrassa durant el cap de setmana passat.

A la una de la matinada de dissabte, la Policia Municipal va aturar un vehicle a Can Jofresa i van fer bufar el conductor, que va donar positiu al control d'alcoholèmia. El seu vehicle va ser immobilitzat. Quatre hores més tard, un altre conductor va doblar la taxa d'alcoholèmia permesa a la Carretera de Castellar. En aquest cas, i després de la denúncia, un conductor habilitat va endur-se el vehicle del lloc.

Diumenge a les quatre de la matinada, els agents van aturar un jove per conducció negligent. El resultat de la prova d'alcoholèmia va donar el doble del permès. A les set del matí, la Policia va aturar un altre cotxe, en aquest cas per sortir d'un semàfor fent derrapar les rodes davant d'un vehicle policial. La prova d'alcoholèmia realitzada va donar una taxa de 0,60 i, per tant, també va ser denunciat.

Finalment, el mateix diumenge, dos conductors sota els efectes de l'alcohol van causar dos accidents. A les vuit del matí, una conductora va xocar amb dos vehicles que estaven aparcats al carrer de Cervantes. Una veïna ho va veure i va advertir la policia, que va practicar la prova d'alcoholèmia a la conductora, que duplicava la taxa d'alcoholèmia. A la tarda, a la plaça d'Aurora Bertrana, un cotxe va xocar amb un altre. Algun dels ocupants dels vehicles va necessitar assistència sanitària, i el conductor que va causar l'accident també va donar positiu al control d'alcoholèmia. Se li ha imputat un delicte contra la seguretat vial.