Ikea obre un restaurant on podràs menjar gratis... amb condicions

La cadena de mobles sueca posa a prova un bufet lliure aquest dissabte

Redacció
12 de setembre del 2016
Actualitzat a les 18:27h
Un centre comercial d'Ikea
Un centre comercial d'Ikea | Ikea
La companyia de mobles sueca Ikea ha fet un pas en el seu "fes-t'ho tu mateix" i obrirà, aquest mateix dissabte, el primer bufet lliure gratuït. Anomenat "The Dining Room", consisteix en un restaurant pop-up en el que seran els mateixos clients els que s'hauran de fer el menjar. Però hi ha almenys tres condicions importants: com a màxim, s'hi podrà assistir amb 20 familiars i amics; només estarà obert 15 dies a Londres i el menjar, com dèiem, se l'haurà de fer un mateix.

Segons expliquen des de la mateixa web del restaurant, la voluntat és que els clients que hi vagin puguin "impressionar els seus amics en un restaurant on tindran a la seva disposició el seus propis ajudants i cambreres i comptaran amb la supervisió i els consells d'un cuiner professional". En una altra línia, també apunten que la seva intenció no és treballar amb cuiners professionals, sinó "gaudir de l'alegria de cuinar junts".

Encara no ha obert però la quantitat de gent que ha mostrat la voluntat d'anar-hi, ha obligat la companyia a obrir una pestanya a la mateixa per inscriure's amb antelació.