El nou curs escolar comença amb SERHS als menjadors de 31 escoles de Terrassa

L'empresa ha obtingut la concessió per als propers quatre anys

SERHS Food Educa s'encarregara dels menjadors escolars públics de Terrassa.
SERHS Food Educa s'encarregara dels menjadors escolars públics de Terrassa. | SERHS
La Torre
12 de setembre del 2016
Actualitzat a les 16:19h
Durant els propers quatre anys SERHS Food Educa serà l’empresa responsable de preparar i distribuir els menús diaris de 3.700 nens de les escoles de Terrassa, després de guanyar la concessió dels concurs del servei de menjador escolar a les escoles públiques de la ciutat egarenca. SERHS Food Educa gestionarà 31 menjadors escolars a Terrassa implantant-se amb força al Vallès Occidental, atès que ja té presència a altre ciutats com Sabadell. A excepció d’una escola on el menjar ofert serà producte Eudec, les 30 escoles comptaran amb cuina in situ.

SERHS Food a dia d’avui compta amb una alta penetració en territori català amb un 95% del seu volum de negoci. La gran majoria dels projectes i les inversions de l'empresa estan destinats a incrementar o repercutir de manera molt positiva en l’economia pel territori. En el cas de Terrassa això és reflecteix en tres aspectes molt importants. Per una banda, la contribució de SERHS Food al projecte social amb l'aportació de mil beques menjador diàries que cobriran el 50% del cost. L'Ajuntament de Terrassa destina 880.000 euros en els pressupostos a cobrir al 100% les beques menjadors dels 1.600 nens detectats a la ciutat amb alguna mancança alimentària. SERHS Food, de la seva banda, s’ha compromès de forma solidària a cobrir la meitat d'aquestes mil beques diàries vetllant per a què els nens als que estaran destinades mengin dignament.

Segons l'empresa, SERHS Food vetllarà per que els productes vegetals utilitzats, siguin de proximitat i disposin del certificat de "Venda de proximitat directa" o "Venda de proximitat de circuït curt". A més, garantirà un rati considerable de productes utilitzats de producció agrària ecològica que disposin del certificat del Consell Català de la producció Agrària Ecològica, així com la compra de iogurts i productes làctics a empreses socials.