El Festival de Sitges estrenarà dues pel·lícules rodades a Terrassa

'A monster calls' i 'Inside' són dues de les pel·lícules més destacades del Festival internacional de cinema fantàstic

La Torre
12 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:55h

Detall del cartell de 'Un monstruo viene a verme', rodada a Terrassa Foto: P. A. C.


Les noves pel·lícules de Juan Antonio Bayona, 'Un monstre ve a veure'm', i de Miguel Ángel Vivas, 'Inside', amb guió de Jaume Balagueró, s'estrenaran a la 49a edició del Festival internacional de cinema fantàstic de Catalunya. Totes dues es van rodar al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa.

El 7 d'octubre una projecció especial estrenarà 'Un monstre ve a veure'm', dirigida per Bayona i protagonitzada per Sigourney Weaver, Felicity Jones, Lewis MacDougall i Liam Neeson, que posa la veu al monstre.

'A monster calls', el títol en versió original del film, s'ha preestrenat al Festival de Toronto aquest dissabte. La pel·lícula es va rodar durant nou mesos a diverses localitzacions del Parc Audiovisual, i continuarà la seva projecció a festivals com el de San Sebastián, Londres i, finalment, a Sitges. La pel·lícula pot ser una de les candidates als Oscars i als Globus d'Or, ja que als Estats Units s'estrenarà el desembre.

D'altra banda, 'Inside', rodada durant dos mesos també al Parc Audiovisual, serà la pel·lícula inaugural de Sitges, que torna a apostar per una producció catalana. 'Inside', un remake del film francès 'A l'interieur', donarà el tret de sortida als deu dies de cinema fantàstic i de terror.