El Terrassa FC ensopega al camp del Granollers

L'equip de Toni Rodríguez no juga bé i perd per la mínima (1-0)

12 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:10h
Primer gerro d'aigua freda per al primer equip del Terrassa FC. Els egarencs van perdre per 1 a 0 al camp del Granollers en el partit de la quarta jornada de lliga i surten de la zona noble de la classificació, tot i que es mantenen en una còmoda promoció.

El joc del conjunt de Toni Rodríguez no va ser bo i l'equip es va veure superat pel Granollers. L'equip del Vallès Oriental va disposar de la seva millor ocasió de la primera part mitjançant l'ex del Terrassa Javi González; David López va treure la bola sota pals amb Ortega ja batut. Però tret d'aquesta acció cap equip va crear gaire perill.

En la segona part Roland Garrós va anotar l'únic gol del partit per al Granollers, en el minut 59. El davanter va superar una defensa terrassenca massa feble. Encara que els egarencs, que afrontaven el partit amb diverses baixes, van intentar empatar, el gol no va arribar. La lesió de Cristian, que amplia la llista de lesionats, va ser la darrera mala notícia del matx.