Terrassa celebrarà l'Onze de Setembre amb la tradicional ofrena floral

També hi haurà una ballada de sardanes, un concert i una cercavila

La Torre
10 de setembre del 2016
Actualitzat a les 20:50h
L'ofrena floral de l'Onze de Setembre de l'any passat.
L'ofrena floral de l'Onze de Setembre de l'any passat. | Ramon Navarro

L'ofrena floral de l'Onze de Setembre de l'any passat. Foto: Ramon Navarro
 

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de portaveus dels Grups Municipals i de membres de la Corporació Local, presidirà els actes institucionals de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya aquest diumenge.

La jornada inclourà una ballada de sardanes a la plaça de l'Onze de Setembre a les 11 del matí, a càrrec de la Cobla Ciutat de Terrassa, un concert de la Banda de Música de Terrassa, a dos quarts de dotze, a l'amfiteatre de la plaça de Catalunya, i una cercavila que sortirà a dos quarts d'una de la mateixa plaça, encapçalada pel Drac de Terrassa i la Banda de Terrassa, fins a la plaça de l'Onze de Setembre (pels carrers del Doctor Pearson i de Prat de la Riba), on tindrà lloc a la una del migdia l'acte central de la Diada: l'ofrena floral.

Serà aleshores quan l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat per membres de la Corporació Local, portarà una rèplica de l'escut de la ciutat realitzada amb flors, que deixarà al peu de l'escultura “Al Vent”, obra d'Albert Novellón. L'acte finalitzarà amb la interpretació de l'Himne Nacional de Catalunya, a càrrec de la Banda de Terrassa.

El programa d'actes està organitzat amb la col·laboració de les associacions de veïnes i veïns de la Plaça de Catalunya-Escola Industrial i de Vallparadís.