Un restaurant de Barcelona, el pitjor de l'Estat

L'establiment Amatxu, situat a La Rambla, és el que més vots negatius ha rebut al web TripAdvisor

990_1473353172amatxu-el-peor-bar-restaurante-del-mundo
990_1473353172amatxu-el-peor-bar-restaurante-del-mundo
Redacció
09 de setembre del 2016
Actualitzat a les 18:18h

El restaurant Amatxu, situat a La Rambla de Barcelona, s'ha penjat la medalla com el pitjor de l'Estat, segons el web per a viatgers TripAdvisor. Del total de 572 vots o opinions dels usuaris d'aquest portal, 487 el tracten de "pèssim", 43 "malament". Per l'altra banda, la suma d'"excel·lent" o "molt bé" només arriba fins als 10 vots. Així, doncs aquest restaurant especialitzat en cuina basca, té el "mèrit" de ser el pitjor restaurant de l'Estat.

Diverses webs, com El Comidistao La Voz del Muro, ja el situaven en aquesta posició en anys anteriors i sembla que des de llavors no ha aconseguir revertir la tendència. Les crítiques se centren sobretot en la mala educació dels treballadors, els alts preus o el menjar en mal estat. "Un dels llocs més infames de Barcelona, menjar dolent, car, i els cambrers que semblen una banda de perdonavides, que tanquin", diu un opinador, per posar un exemple, en el darrer comentari deixat fa només 6 dies.

Més exemples d'aquesta mala reputació, els trobem a la seva mateixa pàgina de Facebook, on molts usuaris aprofiten per carregar amb duresa en la mateixa línia que a TripAdvisor.