Ullastrell treu les urnes per decidir quan serà la Festa Major

Els ciutadans del poble majors de 16 anys podran votar de dilluns a divendres

per La Torre, 9 de setembre de 2016 a les 12:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El govern municipal d'Ullastrell proposa als veïns i veïnes del poble decidir sobre les dates de la Festa Major local. El debat de si s'han de canviar o no les dates de la festa culminarà la propera setmana amb una consulta popular. "En ser una qüestió complicada i que suscita emocions i arguments de tot tipus a favor i en contra estem segurs que la millor manera és que tots els veïns i veïnes hi diguin la seva", afirmen des de l'Ajuntament d'Ullastrell.

La consulta ciutadana finalment es desenvoluparà de dilluns a divendres de la setmana vinent: els dies 12,13,14,15 i 16 de setembre de 2016. Hi podran votar tots els majors de 16 anys empadronats a Ullastrell a data de 8 de setembre. La seu de la votació serà les oficines municipals (c/ Serra, 17) en horari de 9h a 14h de dilluns a divendres i dimarts i dimecres també de 17h a 20h. S'haurà de presentar el document d'identitat, passaport o carnet de conduir. L'urna estarà custodiada per funcionaris i el secretari interventor donarà fe de la netedat del procés. El divendres 16 de setembre a les 14h s'obrirà l'urna i es farà l'escrutini de forma pública.


Després de rebre diverses opinions i amb la voluntat de clarificar el màxim l'objecte de la pregunta, aquesta serà: "Està vostè d'acord en canviar la Festa Major de data?". Es podrà respondre Sí o No. En cas afirmatiu es proposarà una segona pregunta que indicarà, en cas de victòria del "Sí", quins són els dies més òptims per a buscar una nova data. En aquesta segona part de la pregunta hi haurà 3 opcions: a) Finals de Juliol, b) Principis d'Agost, c) Principis de setembre.
 

 

Participació