VÍDEO Una campanya reivindica els cossos femenins de totes mides i colors

Redacció
08 de setembre del 2016
Actualitzat a les 21:56h
Models de cossos diferents, la imatge de la campanya publicitària
Models de cossos diferents, la imatge de la campanya publicitària | All woman project

All woman project és una campanya protagonitzada per deu models que no encaixen en els cànons exigits per les agències. El projecte està encapçalat per la model francesa de talles grans Clémentine Desseaux i la britànica Charli Howard, de 27 i 23 anys respectivament. Ambdues noies van ser rebutjades per les seves respectives agències perquè no tenien les talles que encaixaven en la indústria. 

A elles s’hi han afegit les models Iskra Lawrence, Elliot Sailors, Shivani Persad, Barbie Ferreira, Leaf, Denise Bidot, Victoria Britto i Kaime Crawford. Totes, de cossos diferents, volen mostrar la seva confiança i poder com a dones. “Creiem que la mida o el color no ens limiten com a models o com a dones. Pensem que totes les formes del cos i ètnies mereixen ser representats en la moda i en els mitjans de comunicació”, afirma el manifest al web de la campanya.

All woman project il·lumina la idea que totes les dones s'assemblen més del que ens fan creure. Tots tenim defectes i imperfeccions físiques, i això no ens fa més o menys bells. En comptes de retocar-los o fugir-ne d’ells, els hem d’abraçar. Els nostres atributs físics no ens defineixen com a dones; sinó que ho fa la nostra força i el nostre caràcter. Tot això ens fa una dona”, culmina el text.