Només falten 300 euros per finançar el Monument a la Bicicleta de Terrassa

El pressupost de l'escultura, obra de Joan Ramon Martínez Maldonado, es cobreix per subscripció popular

La base per a l'escultura ja està preparada a la plaça de la Bicicleta.
La base per a l'escultura ja està preparada a la plaça de la Bicicleta. | BiTer
A.P.
08 de setembre del 2016
Actualitzat el 09 de setembre a les 12:00h
El Monument a la Bicicleta ja és més a prop de ser una realitat. El finançament del monument, que s'instal·larà a la plaça de la Bicicleta de Terrassa, en la rotonda del passeig Vint-i-dos de Juliol amb el passeig de les Lletres, arriba ja al 95%.

El finançament s'està fent a través d'una campanya de micromecenatge. De moment, hi han participat 575 persones i entitats. Ja falten menys de 300 euros per aconseguir la fita dels 6.000 euros. Segons l'Associació BiciTerrassa Club (BiTer), s'ha pogut ajustar el pressupost a un cost menor menor del previst, i molt aviat es tancarà la campanya de micromecenatge. És la darrera oportunitat de formar part de la història de Terrassa com a mecenes d'una escultura monumental de la ciutat i impulsor de la cultura de la bicicleta. Es poden seguir fent aportacions al web de BiTer.
 
La data d'inauguració del Monument, encara per concretar, serà durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, del 16 al 22 de setembre. Es tracta d'una escultura de ferro de 8 metres d'alçada, de l'artista terrassenc Joan Ramon Martínez Maldonado.