Castellbisbal vol tornar a commemorar la Diada amb una cantada popular

Totes les persones que vulguin participar en la cantada estan convocades aquest dijous a un assaig general

La Torre
07 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:09h
Després de la bona acollida que la iniciativa va rebre l’any passat, l’Ajuntament de Castellbisbal vol tornar a commemorar la Diada de l’Onze de Setembre amb una cantada popular, on tothom qui vulgui podrà participar-hi, encara que no tingui coneixements musicals.
 
Per treballar Els Segadors i El Cant de la Senyera, les dues cançons que s’interpretaran durant l’acte institucional de la Diada, s’ha convocat un assaig general obert a totes les persones que vulguin formar part de la cantada popular. La cita és aquest dijous, 8 de setembre, a les 20.30 hores, a l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch (Plaça de l’Església, 2).
 
Acte institucional de l'Onze de Setembre
 
La cantada popular forma part de l’acte institucional de la Diada de Catalunya que l’Ajuntament de Castellbisbal ha preparat per al matí de diumenge, 11 de setembre,  que tindrà lloc davant del Monument 1714, situat a la Plaça Folch i Torres, davant de la seu de l’Ajuntament.
 
Durant la trobada, que està previst que comenci al voltant de les 10 del matí, es farà la tradicional ofrena floral en homenatge als defensors de Catalunya per part del consistori, entitats locals i tots els veïns que hi vulguin participar.