VÍDEO Les imatges de la batalla campal amb trets a Terrassa

Dues noies de 17 anys van resultar ferides amb contusions i un home va disparar dues vegades contra una finestra

La tranquil·litat regnava a l'indret dels fets aquest dimecres al matí.
La tranquil·litat regnava a l'indret dels fets aquest dimecres al matí. | Albert Prieto
A.P.
07 de setembre del 2016
Actualitzat a les 15:06h


Una disputa entre dos clans familiars rivals va ser l'origen de la batalla campal que va tenir lloc aquest dimarts a la nit a Terrassa, segons ha pogut saber La Torre. Dues noies de 17 anys van resultar ferides en la baralla multitudinària que va succeir entre els carrers del Renaixement i del Periodista Grané, al límits entre els barris terrassencs d'Ègara i de Sant Pere Nord. Aquest dimecres TV3 ha publicat imatges del succés.

La batussa va començar cap a tres quarts de deu de la nit. Segons diversos veïns consultats per La Torre, un grup de persones de la mateixa família es trobaven al davant del portal del bloc de pisos, on hi ha una entitat bancària, tocant la guitarra, cantant i ballant. Un altre grup de persones hi va arribar i va començar el ball de bastons. Quatre noies es donaven cops de peu, de puny i es tibaven dels cabells, segons testimonis presencials. De mica en mica més persones es van afegir a la baralla i un noi va començar a colpejar una noia amb un bastó.

Una vintena de persones implicades

Finalment unes vint persones es van veure implicades en la baralla. Des d'un dels balcons dels pisos, on resideix un dels clans familiars implicats, van començar a llançar-se ampolles, cendrers i altres objectes contundents, mentre al carrer continuava la brega. En un moment de la baralla, un home va treure una arma de foc i va disparar cap a una finestra. El tret no va ferir ningú; l'habitatge, on viuen membres d'una altra família, estava buit en aquells moments.

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Terrassa es van presentar al lloc dels fets i van mirar d'identificar els implicats. Un grup de persones implicades en la baralla va fugir en un cotxe negre. Les dues noies de 17 anys ferides van ser ateses pel Servei d'Emergències Mèdiques de Catalunya i traslladades a l'Hospital de Terrassa. Presentaven diverses contusions, fruit de les garrotades i dels cops.

Segons fonts consultades per La Torre, els Mossos van entrar a l'habitatge on es trobaven algunes de les persones implicades després de la baralla i van parlar amb membres de la família que hi residia, a la qual pertanyen les dues noies ferides.

Segons els veïns, fins ara no hi havia hagut com episodi violent com el d'ahir. La família implicada en la baralla i a la qual pertanyen les dues noies ferides viu en un dels pisos del bloc des de fa alguns mesos. Sempre segons els veïns del bloc, no havien donat problemes fins al moment, tot i que apunten que el bloc té problemes de neteja als espais comuns des que hi resideixen.

Diversos testimonis han afirmat que van passar "por" durant la baralla, i manifesten la seva preocupació per si l'episodi es repeteix. Molta gent es va aglutinar al carrer per saber què passava, però després de l'arribada de la policia la multitud es va dissoldre, cap a les onze de la nit.