Dues noies ferides en una baralla multitudinària amb trets a Terrassa

L'enfrontament ha tingut lloc al carrer del Renaixement entre dos clans familiars rivals

La cruïlla de Periodista Grané amb Renaixement, on ha tingut lloc la baralla, minuts després dels fets.
La cruïlla de Periodista Grané amb Renaixement, on ha tingut lloc la baralla, minuts després dels fets. | Jordi Rodó
A.P.
06 de setembre del 2016
Actualitzat el 07 de setembre a les 12:19h
Dues noies de 17 anys han resultat ferides en una baralla multitudinària ha tingut lloc aquest dimarts a la nit a Terrassa, segons ha informat SER Catalunya. La batalla campal ha tingut lloc concretament a la zona dels carrers del Renaixement i del Periodista Grané, entre els barris d'Ègara i de Sant Pere Nord, cap a tres quarts de deu de la nit.

Unes vint persones s'han vist implicades en la baralla, que ha inclòs com a mínim un tret d'arma de foc dirigit cap a una finestra, segons testimonis dels fets. Segons veïns de la zona, la batussa s'ha produït entre clans familiars rivals, uns dels quals resideix en un bloc de pisos ocupat del barri. També hi ha hagut llançament d'ampolles des d'un balcó i garrotades amb pals a ple carrer. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Terrassa s'han presentat al lloc dels fets i busquen els implicats. Segons SER Catalunya, un grup de persones implicades en el conflicte ha fugit en un cotxe negre.

Les dues noies ferides han estat ateses pel Servei d'Emergències Mèdiques de Catalunya i traslladades a l'Hospital de Terrassa. Presentaven diverses contusions.

Segons fonts consultades per La Torre, els Mossos han entrat en l'habitatge on es trobaven algunes de les persones implicades després de la baralla. Diversos testimonis han afirmat que han sentit "por" durant la baralla. Molta gent s'ha aglutinat al carrer per saber què ha passat. La multitud, però, s'ha dissolt cap a les onze de la nit i la tranquil·litat ha tornat a la zona. Les forces policials continuen investigant els fets.