Incendi en un habitatge de la carretera de Rellinars de Terrassa

Les flames van cremar la planta baixa i el primer pis va resultar afectat pel fum

Tasques d'extinció de l'incendi a l'immoble de la carretera de Rellinars.
Tasques d'extinció de l'incendi a l'immoble de la carretera de Rellinars. | Bombers de Matadepera
La Torre
06 de setembre del 2016
Actualitzat a les 15:05h
Un incendi va afectar un habitatge de la carretera de Rellinars de Terrassa, molt a prop del pont de la ronda de Ponent, aquest dilluns al migdia. Fins a cinc unitats de Bombers de la Generalitat dels parcs de Terrassa i de Matadepera van treballar en l'extinció del foc.

L'immoble afectat, de planta baixa i primer pis, constava de local i habitatge. La planta del local, un antic bar, estava habilitada també com a habitatge. El foc es va declarar prop de dos quarts de dues a la planta baixa, que va quedar molt afectada: una habitació es va cremar completament i dues van quedar parcialment danyades per les flames. El primer pis va ser afectat només pel fum.

Cap veí va resultar ferit en no trobar-se ningú a l'interior de l'habitatge durant l'incendi. Es desconeixen els motius pels quals va començar el foc.

Cinc dotacions dels Bombers, diverses unitats dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Municipal de Terrassa i personal sanitari van mobilitzar-se durant l'incendi. El trànsit de la carretera de Rellinars va tallar-se parcialment mentre va durar l'operatiu.