Joan Cadafalch és el nou president del Rotary Club de Terrassa

Josep Puy, Josep Munné, Sebastià Codina, Santi Rius i Domènec Ferran formen part de la nova Junta

El nou president, Joan Cadafalch, al mig, acompanyat de la seva Junta.
El nou president, Joan Cadafalch, al mig, acompanyat de la seva Junta. | Rotary
La Torre
04 de setembre del 2016
Actualitzat el 06 de setembre a les 18:53h

El nou president, Joan Cadafalch, al mig, acompanyat de la seva Junta. Foto: Rotary
 

El Rotary Club de Terrassa, com es la seva norma, ha procedit al canvi de president. Joan Cadafalch és el nou president del club per a l'exercici 2016-17. La nova Junta per al curs 2016-17 està formada per Joan Cadafalch (president), Josep Puy (past president), Josep Munné (president electe), Sebastià Codina (Tresorer), Santi Rius (secretari) i Domènec Ferran (macer).

En l'acte de canvi de presidència es va agrair a diversos socis la seva especial dedicació en l'organització dels actes que tradicionalment el club celebra durant el curs, com per exemple el reconegut Premi Joves per Terrassa, el curs d'Art o el concert de Nadal, entre d'altres.
Igualment es va destacar al treball dels membres de la Junta, que fan possible l'organització de les activitats del club durant el curs i les accions solidàries que cada any organitza i que aquest curs han anat dedicades en bona part a les ajudes al Rebost.

En el seu discurs, el nou president, Joan Cadafalch, va destacar: "Tinc la voluntat de continuar alterna'n plenaris interns, on els socis puguem xerrar entre nosaltres, fent més forts els nostres lligams d'amistat i que ens enriqueixen com a grup; amb plenaris oberts amb conferenciants de diferents àmbits com ha estat aquests darrers cursos, i aprofitant que és un any olímpic portar algun dels esportistes que hi hagi participat, el que ens obre la possibilitat de poder organitzar un Fòrum sobre l'Olimpisme".
 
"M'agradaria aportar en aquest any un esperit d'alegria i il·lusió, de gaudir del que fem compartint les diferents activitats els uns amb els altres, i d'orgull, perquè és el que jo sento al formar part del nostre Rotary Club de Terrassa, una entitat què, per sobre de tot, té l'objectiu de ser solidària amb els més desvalguts", va afirmar Cadafalch.
 
El Rotary Club de Terrassa, un any més, renova així la seva Junta amb l'esperit que això serveixi per reinventar-se contínuament i així "poder afrontar amb més força els reptes d'aquest nou curs que endeguem".