L'Illa Esportiva de Castellbisbal reobre portes amb novetats

Durant l'aturada tècnica de l'agost s'ha renovat el sistema de climatització a la piscina coberta i s'han fet millores a la piscina petita i a la sala de cardiofitness

La Torre
03 de setembre del 2016
Aquesta setmana l’Illa Esportiva ha reobert les seves portes després d’una aturada programada durant el mes d’agost per dur a terme les tasques de renovació del sistema de climatització de la piscina coberta. Les obres, que han tingut un cost d’uns 105.000 euros, van iniciar-se el passat 1 d’agost per tal de fer-les coincidir amb el període de menys usuaris de la instal·lació, minimitzant així les possibles molèsties.
 
Des que es va inaugurar l’Illa Esportiva, l’any 2000, no s’havia canviat mai el sistema de climatització de la piscina coberta, que amb el pas del temps i l’ús ja no funcionava correctament. Ara, amb la substitució del climatitzador antic per un de nou de nova tecnologia, a més de millorar el tractament i renovació de l’aire de l’equipament, es fa un pas endavant pel que fa a l’eficiència energètica, ja que el nou sistema de climatització permet optimitzar el consum.
 
"Aquesta millora qualitativa del servei que es presta als usuaris de l’Illa Esportiva ens permet, a més, adaptar el sistema a les noves normatives de funcionament”, destaca la regidora d’Esports, Susanna Solé, que agraeix l’actitud positiva i la comprensió que han mostrat els usuaris durant el temps que l’equipament ha estat tancat.
 
Durant aquesta aturada tècnica, que ha estat de l’1 al 28 d’agost, a més de instal·lar un nou sistema de climatització a la piscina coberta de l’Illa Esportiva s’han fet, entre d’altres, tasques de millora a la sala de cardiofitness i s’ha buidat, netejat i renovat la vorada de la piscina petita.