Esport i solidaritat amb les malalties minoritàries a la plaça de Can Roca

Aquest dissabte tindrà lloc una gran festa solidària a favor de la investigació de malalties minoritàries, amb activitats esportives i lúdiques de tot tipus

L'alcalde, regidors i representants de les associacions i l'ENMI, la seva mascota.
L'alcalde, regidors i representants de les associacions i l'ENMI, la seva mascota. | Ajuntament de Terrassa
La Torre
02 de setembre del 2016
Actualitzat a les 15:02h
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat de la regidora de Salut, Maruja Rambla, i del representant de les associacions Tots contra la Histiocitosi, Associació Sanfilippo Barcelona, El Somni d'Aaron i Cors Lluitadors de Duchenne, Rafa Morante, van presentar aquest dijous la jornada solidària L'Esport amb les malalties minoritàries. Es tracta d’una jornada esportiva solidària que les quatre associacions de malalties minoritàries organitzaran aquest dissabte, 3 de setembre, a la plaça de Can Roca de Terrassa.

A partir de les 9 del matí d'aquest dissabte i fins la matinada, la plaça de Can Roca i altres punts de la ciutat viuran una jornada esportiva solidària amb el propòsit de recaptar fons per a la investigació d'aquestes malalties minoritàries. Clubs i gimnasos de Terrassa i de poblacions properes col·laboren també amb aquesta iniciativa.

Els ciutadans que s'apropin a la plaça de Can Roca podran gaudir d'activitats esportives de tot tipus: spinning, pàdel, zumba, defensa personal... També hi haurà espectacles de màgia, una festa de l'escuma a dos quarts de dues del migdia, exhibicions de ball i, a la nit, concerts.

Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, destaca la importància de posar en valor la feina diària d'aquestes entitats i de donar visibilitat als seus problemes, i ha fet una crida a la participació dels terrassencs i les terrassenques.