La freqüència de trens dels FGC a Terrassa passarà als 5 minuts el 2019

El conseller egarenc Josep Rull ha anunciat que es farà una inversió de 130 milions d'euros que possibilitaran passar dels vuit minuts als cinc

El nou túnel que connecta Can Feu-Gràcia amb Sabadell Plaça Major
El nou túnel que connecta Can Feu-Gràcia amb Sabadell Plaça Major | Albert Segura
Albert Segura
02 de setembre del 2016
Actualitzat el 04 de setembre a les 10:12h
Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) augmentarà pràcticament al doble la freqüència de pas de trens a les línies del Vallès. Així ho ha anunciat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, que aquest divendres ha visitat les dues noves estacions de la línia de Sabadell que s'inauguraran el proper 12 de setembre, Can Feu-Gràcia i Sabadell Plaça Major. Rull també ha anunciat que el primer tren llançadora que circularà per les vies de les noves estacions es dirà Joan Oliver, i que serà el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, qui en faci el bateig oficial.
 
La Generalitat ha previst una inversió de 130 milions d’euros per adquirir 15 noves unitats del model 113 de FGC, els més moderns que corren per les vies catalanes i que entraran en funcionament de manera gradual a partir de 2019. "Això permetrà incrementar la freqüència de pas, de manera que de Plaça Catalunya a Sabadell passarem de 10 minuts a 5 de freqüència, i de Plaça Catalunya a Terrassa de 8 a 5", ha explicat Rull.