El comerç local de Castellbisbal estrena la seva targeta

Compradors Castellbisbal és una única targeta de fidelització que a finals de setembre es podrà utilitzar a tots els establiments adherits

La Torre
01 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:38h
A finals d’aquest mes de setembre, el comerç local posarà en marxa la seva pròpia targeta de fidelització. Es tracta de Compradors Castellbisbal, una targeta impulsada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Botiguers i Serveis de Castellbisbal (BiSCA) que neix amb l’objectiu de premiar la fidelització dels clients als establiments del municipi amb descomptes i sortejos de regals diversos.
 
Amb la targeta Compradors Castellbisbal, que és gratuïta i no està vinculada a cap entitat bancària, el client obtindrà uns diners virtuals, a través dels descomptes que cada establiment li apliqui per cada compra, que podrà acumular i posteriorment bescanviar. El funcionament serà independent per a cada botiga, que podrà decidir quina serà la seva política de fidelització, però la targeta serà la mateixa per a totes.
 
Per adquirir la targeta, que identifica als seus titulars com a consumidors del comerç de proximitat de Castellbisbal, caldrà donar-se d’alta omplint una butlleta de sol·licitud que estarà disponible als establiments adherits.
 
Fase d'implantació
Amb l’objectiu de començar a fer les primeres proves d’implantació de Compradors Castellbisbal, s’ha seleccionat a una dotzena d’establiments del municipi que rebran formació per posar en marxa la targeta aquesta tardor.