El CN Terrassa femení de bàsquet debuta en la Copa Maresme

El Club Natació Terrassa Instituts Odontològics disputarà divendres i dissabte la competició a Blanes

La Torre
31 d'agost del 2016
Actualitzat a les 10:30h
El Club Natació Terrassa Instituts Odontològics disputarà divendres i dissabte la Copa Maresme a Blanes, un torneig preparatori que suposarà l’estrena enguany del conjunt que dirigeix Germán Simón, amb Jordi Astilleros com a ajudant. L’equip presenta un total de dues cares noves amb l’aposta per la pedrera com a característica amb la voluntat de gaudir del retorn a Copa Catalunya.
 
El CN Terrassa ha incorporat dues jugadores, una d’elles formada a les categories inferiors. És el cas de la base Alicia Hidalgo, de 26 anys, que torna a l’entitat després de militar a la UE Sant Cugat. La segona alta és l’aler-pivot Cristina Delgado, de 20 anys, procedent de la UE Sant Nicolau.
 
Cinc partits de preparació
 
La invitació a darrera hora per a la Copa Maresme ha implicat una modificació dels partits de pretemporada previstos. Les terrassenques jugaran divendres a les 21.15h contra el GEiEG, mentre que dissabte, a les 16.00h, s’enfrontaran al Càmping Bianya Roser. Ambdós rivals militen a Copa Catalunya.
 
Posteriorment, diumenge 4 a les 19.00h, disputaran un tercer partit amistós a la pista del Celtic Bàsquet Molins, de Primera Categoria. Dos dies més tard, dimarts 6, les de Germán Simón visitaran la pista del Joviat Manresa (21.00h), de Primera Categoria. El darrer compromís preparatori se celebrarà al Pavelló del Pla del Bon Aire, el dissabte 10 (17.30h) contra el CE Escola del Carme, també de Primera Categoria. El CN Terrassa Instituts Odontològics, que forma part del grup 2, debutarà en lliga el dissabte 17 de setembre a la pista del Physic CB Igualada (17.45h).