Presentada a Mollet del Vallès la final de la Copa Catalunya Amateur

El CP San Cristóbal de Terrassa s'enfrontarà al Sant Cugat Esport diumenge a les 10 del matí

per La Torre , 25 d'agost de 2016 a les 14:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 d'agost de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El president del CP San Cristóbal, Miguel Ángel Moreno, a l'esquerra, amb un directiu del Sant Cugat Esport. Foto: FCF
 

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha acollit aquest dimecres la presentació de les semifinals i final de la Copa Catalunya Femenina i de la final Amateur, en la que hi ha assistit el vicepresident de la FCF Josep Llaó, i el directiu Joan Sayós.


La presentació de la Fase Final de la Copa Catalunya Femenina i de l'Amateur ha començat a les 11.00 hores a l'Ajuntament de Mollet del Vallès amb la presència de l'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i dels representats de tots els clubs participants. 

Pel que fa als representants dels dos equips que han arribat a la final Amateur, que la jugaran el Sant Cugat Esport i el San Cristòbal diumenge 28 d'agost a les 10.00 hores, han estat presents el directiu del FC Sant Cugat Esport Martín Fernández; i el president del CP San Cristóbal, Miguel Ángel Moreno.


Per part dels equips femenins, a l'acte hi ha assistit el conseller del RCD Espanyol, Yao Me; l'entrenador i director esportiu del CE Seagull, Jordi Ferrón; un dels membres de la Comissió Esportiva de Futbol Femení del FC Barcelona, Xavier Rieiro; i el representant del Pontenc Club Esportiu, Joel Nierga.

Durant la presentació, l'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha explicat que "acollir les semifinals femenines i les finals de la Copa Catalunya Amateur i Femenina és un esdeveniment important per a la nostra ciutat. S'ha d'agrair a la FCF i al CF Mollet per l'organització d'aquesta edició de la Copa Catalunya a la ciutat de Mollet". Monràs també ha volgut posar èmfasi en el fet que "tots hem de fer un esforç per la promoció de l'esport femení, que durant molt anys ha estat amagat i no ha tingut la repercussió que es mereix. Amb actes com els d'avui es referma la difusió per l'esport femení. Al cap i a la fi, el que tots volem veure és un bon espectacle".

I el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol Josep Llaó ha comentat que "la Copa Catalunya Amateur no és flor d'un dia, sinó que prové de diferents competicions que es van dur a terme en el passat i que han anat evolucionant fins arribar a l'actualitat. El president Subies i la seva Junta Directiva han tingut molt d'encert a l'hora de posar en marxa aquest format, permetent que els clubs amateurs tinguin l'oportunitat de participar en aquesta competició i arribar a la final de la Copa Catalunya. Espero que les finals siguin un exemple d'esportivitat".

També han assistit el directiu de la FCF Joan Sayós; el Tècnic d'Esports de l'Ajuntament de Mollet, Abel García; i el president del CF Mollet, Feliu Tura, que ha dit que "per nosaltres, com a club, acollir la Fase Final de la Copa Catalunya Femenina i Amateur representa posar un punt i final als actes que fa poc menys d'un any s'han anat fent per commemorar el centenari de l'entitat i per donar visibilitat a la creació de la secció de futbol femení".

 

Participació