Última setmana de gratuïtat de la zona blava arreu de Terrassa

Aparcar a la zona més cèntrica de la ciutat és gratuït fins al 27 d'agost, i a la resta de la ciutat ho serà fins a final de mes

La Torre
22 d'agost del 2016
Actualitzat a les 11:08h
Senyal de zona blava a Terrassa
Senyal de zona blava a Terrassa | Cristina Moraguez

Senyal de zona blava a Terrassa Foto: Cristina Moraguez
 

La zona blava més propera al centre de la ciutat serà gratuïta fins al 27 d'agost. Aquesta setmana és, doncs, l'última en què és gratis aparcar a qualsevol carrer de Terrassa. A les zones més perifèriques els parquímetres són gratuïts durant tot el mes.

Aquest és el cinquè any consecutiu que l'Ajuntament de Terrassa aplica diferents criteris a les zones blaves, segons les necessitats. La zona més cèntrica és la delimitada pel perímetre que formen els següents vials: carretera de Montcada, carrer de Galileu (inclosa la plaça de Josep Freixa i Argemí), rambla d'Ègara, i carrers de Torres Garcia, Montserrat, Sant Valentí, Mas Adei, Sant Antoni i Topete.

La resta de zones blaves de la ciutat, més enllà del perímetre indicat, seran gratuïtes durant tot el mes d'agost, perquè l'experiència demostra que la necessitat d'aparcament de rotació es redueix considerablement.