El CP San Cristóbal de Terrassa jugarà la final de la Copa Catalunya

L'equip de Ca n'Anglada ha superat el Palafrugell (0-2) en la semifinal

22 d'agost del 2016
Actualitzat a les 9:06h
El San Cristóbal jugarà la final de la Copa Catalunya Amateur de futbol. L'equip de Ca n'Anglada s'ha classificat per a la gran final en imposar-se aquest diumenge per 0 a 2 al camp del Palafrugell, en el partit de semifinals.

A l'Estadi Municipal Josep Pla, el partit entre el Palafrugell i el San Cristóbal va començar amb un San Cristóbal molt fort que va crear, des del principi, diverses ocasions de perill. Tot i això, no va encetar el marcador fins la segona meitat, quan els visitants van anotar els dos gols que van sentenciar el partit, obra de Ruy Gama (69') i Albert López (90'). El Palafrugell no va poder fer res per evitar la victòria de l'equip terrassenc de Primera Catalana, que es va classificar per a la final.

En l'altra semifinal, el Sant Cugat es va classificar per disputar la final de la Copa Catalunya Amateur després de guanyar al Reus 'B' per 2-1. Els vallesans van marcar el primer gol al minut 5 de partit, però el Reus no va trigar en reaccionar i va aconseguit empatar pocs minuts més tard. El 2-1 va arribar abans del descans. El Sant Cugat va mostrar molt perill a pilota aturada; de fet, ambdós gols van ser fruit de jugades de córner.

D'aquesta manera, el Sant Cugat i el San Cristóbal disputaran la final el proper diumenge, dia 28 d'agost, a les 10 del matí al Municipal Germans Gonzalvo de Mollet del Vallès.