Un cotxe recorre Terrassa de sud a nord sembrant el caos

La policia no va poder aturar-lo però va recuperar una matrícula en un accident que va causar

La Torre
19 d'agost del 2016
Actualitzat a les 11:54h
Un individu al volant va sembrar el caos pels carrers de Terrassa aquest dimecres al vespre, entre dos quarts de vuit i dos quarts de nou, com a mínim. La Policia Municipal de Terrassa va rebre diverses trucades informant de la conducció erràtica a tota velocitat d'un vehicle en diferents punts de la ciutat. Com a mínim, va causar un accident del que va fugir.

Primer, el vehicle va ser vist per un agent fora de servei baixant el carrer de Colom en direcció a l'avinguda del Tèxtil, a gran velocitat i col·lidint amb les voreres. Quan la patrulla policial va arribar a la zona ja no va trobar el vehicle.

Poc després, el mateix automòbil va provocar un accident a la plaça del Doré. El conductor que va dur de bòlit la policia va xocar contra un altre en la rotonda i va fugir. S'hi va deixar el frontal, amb la matrícula inclosa. Amb aquesta pista la Policia ja podia identificar el vehicle escàpol i el seu propietari.

Agents de la Policia Municipal de Terrassa van buscar el vehicle per la zona del portal de Sant Roc, on constava domiciliat el vehicle. Però no el van trobar. Quan faltaven cinc minuts per a les vuit del vespre un particular va informar que havia vist el turisme que buscaven a la carretera de Matadepera, en la confluència amb l'avinguda de Béjar, donant cops contra els vorals.

Finalment, la policia va realitzar una denúncia administrativa contra el presumpte conductor del vehicle, sense haver-lo localitzat després que recorregués Terrassa de sud a nord.