El Servei Meteorològic de Catalunya alerta de possible pluja intensa

El Vallès Occidental està afectat per un avís de perill moderat, tot i que a Terrassa és baixa la probabilitat de pluja

La Torre
16 d'agost del 2016
Actualitzat a les 10:27h
El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís ha publicat un avís de perill moderat (nivell 2 en una escala de 6) per la intensitat de la pluja que podria caure aquesta tarda, a partir de les sis, al Vallès Occidental, així com en altres comarques del nord-est del país afectades per l'avís. Allà on plogui podrien caure més de 20mm en mitja hora. Tot i això, segons les prediccions del SMC la pluja no afectaria Terrassa ni avui ni demà, però per dijous podria haver-hi tempestes.

Aquest dimarts es preveu un cel entre poc i mig ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans que seran més compactes al terç sud del país i sobretot fins a mig matí. A més, a partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot al Pirineu, al Prepirineu, a l'interior del quadrant nord-est i al massís del Port, on deixaran el cel entre molt ennuvolat i cobert. Independentment, hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral sud fins a mig matí i de nou al final del dia.

Fins a mig matí no es descarta algun ruixat feble, minso i dispers al terç sud del país. A partir de migdia s'esperen ruixats i xàfecs al Pirineu, Prepirineu, a l'interior del quadrant nord-est, al nord de la depressió Central i al massís del Port. Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada i localment fortes. Acumularan quantitats entre minses i poc abundants i localment abundants. A més, podran anar acompanyades de tempesta i fang.