Albert Puig es queda sense final olímpica en el relleu 4x200m lliures

El quartet espanyol finalitza l'eliminatòria en dotzena posició i sense superar el rècord d'Espanya

A.P.
09 d'agost del 2016
Actualitzat el 10 d'agost a les 9:37h

L'egarenc Albert Puig. Foto: CN Terrassa
 

El relleu espanyol masculí de 4x200 metres lliures de natació no ha pogut classificar-se per a la final de la prova als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, en haver acabat l’eliminatòria en dotzena posició. El terrassenc Albert Puig ha nedat el relleu en tercera posició. Així, finalitza per al nedador del CN Terrassa la seva primera experiència olímpica.

El relleu espanyol ha començat amb Víctor Martín (1.48.74), seguit de Miguel Durán (1.48.10). A la meitat de la prova, ocupava la vuitena i última posició de la seva sèrie.

La sortida a l’aigua de l’egarenc Albert Puig ha servit per remuntar una posició en els primers cent metres, nedats en 52.09. En els següents cent metres Puig ha millorat una altra posició, deixant Espanya sisena i havent marcat un registre de 1.48.13.

El mallorquí Marc Sánchez (1.47.65) ha mantingut la sisena posició del relleu espanyol a la sèrie, amb un registre total de 7.12.62 inferior al rècord d’Espanya. En global, el quartet espanyol finalitza dotzè l’eliminatòria i queda fora de la final, atès que només s’hi classifiquen els vuit primers.

Els Estats Units han dominat la sèrie des de la segona posta i han finalitzat primers amb un temps de 7.06.74. En l'altra sèrie s'ha imposat el Regne Unit amb el millor temps: 7.06.31. A més del Regne Unit i els Estats Units, disputaran la final masculina del relleu 4x200 metres lliures els equips de Rússia, Alemanya, Japó, Austràlia, Bèlgica i Països Baixos.