Set gols egarencs en l'estrena de la selecció masculina d'hoquei a Rio

Plàcid triomf del combinat espanyol contra Brasil (7-0) en el primer partit de la fase de grups

Instants previs al matx entre Espanya i Brasil, a Rio de Janeiro.
Instants previs al matx entre Espanya i Brasil, a Rio de Janeiro. | RFEH
07 d'agost del 2016
Actualitzat a les 6:06h
La selecció espanyola masculina d'hoquei herba ha fet els deures, i amb bona nota, en el seu primer partit de la fase de grups als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. El combinat estatal, format majoritàriament per jugadors de Terrassa, s'ha estrenat amb un contundent triomf contra Brasil, per 7 a 0, amb tots els gols amb segell egarenc.

El terrassenc Xavi Lleonart va disposar de les primeres ocasions de gols i en va anotar el primer només començar el segon quart. Tot i la feblesa del rival, la selecció espanyola va tenir dificultats per imposar el seu domini. A la mitja part es va arribar amb només un gol d'avantatge.

En la segona mitja hora de joc, en canvi, la supremacia espanyola es va fer evident. La selecció del Brasil es va convertir en una joguina i els jugadors dirigits per Fred Soyez hi van jugar. Pau Quemada va trigar només tres minuts del tercer quart a donar la tranquil·litat amb el 2-0. Tot seguit, en el primer penal córner, el jugador del Club Egara Pepe Romeu va anotar el tercer. Xavi Lleonart va fer el quart en el 40 i el ratllat Vicenç Ruiz va marcar el cinquè abans de concloure el tercer quart.

En els darrers quinze minuts, amb tot decidit, Pepe Romeu va marcar el sisè i el terrassenc David Alegre va tancar la golejada amb el 7-0 definitiu.

El proper partit de la selecció espanyola masculina a Rio de Janeiro no es preveu tan fàcil. El combinat de Fred Soyez s'enfrontarà a la selecció d'Austràlia, vigent campiona del món, aquesta nit a la 1:30h (hora catalana). El partit s'emetrà en directe per La1 de TVE.