Els cinc beneficis que té la cervesa per a les dones i que potser no coneixies

La cervesa és beneficiosa per les dones
La cervesa és beneficiosa per les dones | Flickr Spencer
Redacció
05 d'agost del 2016
Actualitzat a les 19:36h
La cervesa és una beguda que té molts beneficis, sobretot per a les dones, segons un estudi realitzat per la Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia (SEGO).

1. Protegeix de l'osteoporosi

La cervesa conté una sèrie de vitamines, minerals, antioxidants naturals i antivirals que ajuden a millorar la salut òssia, sempre i quan es realitzi un consum moderat d'aquesta beguda.

2. Embaràs

Com que és una beguda rica en àcid fòlic, la cervesa sense alcohol té una funció preventiva en els danys congènits del tub neural i en la medul·la espinal. A més, redueix l'estrès de la mare en el moment del part.
 

La cervesa redueix l'estrès de la mare en el moment del part. Foto: Pixabay


3. Lactància

Per les propietats que conté, la cervesa sense alcohol, ajuda a millorar la capacitat antioxidant de la llet materna, essent més beneficiosa pel nadó.

4. Prevé la demència

El silici és un dels altres minerals que es troben en la cervesa. Aquest, prevé el desenvolupament de malalties com l'Alzheimer.

5. Menopausa

Les vitamines, juntament amb la fibra i els fitoestrògens naturals que té la cervesa, ajuden a prevenir els símptomes i/o malestars que s'experimenten a causa del baix nivell d'estrògens.