El Terrassa FC conquereix el Trofeu Ciutat de Terrassa en superar el Prat

El conjunt terrassenc s'ha imposat per 2 a 0 i amb una imatge al darrer campió de Tercera i nou equip de Segona B

Andrés Borges aixeca el trofeu Ciutat de Terrassa.
Andrés Borges aixeca el trofeu Ciutat de Terrassa. | Cristóbal Castro
A.P.
03 d'agost del 2016
Actualitzat el 04 d'agost a les 18:53h
El Terrassa FC millora partit a partit —tot i haver-ne jugat només tres— i això convida a l'optimisme. Aquest dimecres al vespre, a l'Estadi Olímpic, l'equip egarenc ha guanyat per 2 a 0 contra el Prat i s'ha adjudicat el XVI Trofeu Ciutat de Terrassa, tot oferint una bona imatge.

L'equip dirigit per Toni Rodríguez va completar un partit molt correcte, especialment en defensa. El Prat, darrer campió del grup V de Tercera i nou equip de Segona B, es va veure superat per l'efectivitat egarenca. Amb un bon dibuix sobre el terreny de joc, el Terrassa va mostrar-se sòlid al darrere i va pujar en poques però perilloses ocasions.

Als quatre minuts de joc el Terrassa va protagonitzar la primera acció perillosa, però no va concretar la jugada i finalment la centrada va sortir fora. Poc després era el torn del Prat, que va estavellar la pilota al travesser mitjançant Povés, en una jugada ràpida.

El Terrassa de Toni Rodríguez va demostrar que les jugades a pilota parada seran importants enguany. En un córner en el minut 21, penjat per Raúl Torres, la rematada de cap de David López va anar directa a gol.

La solidesa al darrere de l'equip egarenc es va completar amb una bona feina al contraatac. I així, en el minut 37, Raíllo va erigir-se com un dels futbolistes referents de l'equip amb un gran gol, després de deixar asseguts un parell de defenses.

En la segona meitat el ritme va descendir, tant pel desgast físic com pels nombrosos canvis i interrupcions. Malgrat això i que no va brillar el joc de cap dels dos equips, el conjunt local va saber gestionar bé el temps. El Prat es va apropar amb cert perill un parell de vegades, però la defensa egarenca no en va deixar passar ni una.

El trofeu del XVI Ciutat de Terrassa, doncs, es queda a casa. Borges, com a capità de l'equip, va recollir el trofeu de mans de l'alcaldessa accidental Rosa Maria Ribera.

El proper partit del Terrassa FC serà l'eliminatòria contra el CF Gavà, el proper dissabte a les 19:30h al camp de La Bòbila de Gavà. Serà una bona oportunitat per als aficionats terrassencs de comprovar l'evolució de l'equip, atès que l'entrada serà gratuïta.