La Fira del Dibuix de Terrassa s'amplia a la il·lustració, el còmic i la caricatura

L'esdeveniment, organitzat per Amics de les Arts i Joventuts Musicals, inclourà concursos de 'sketchers' i fotografia

Fira del Dibuix de Terrassa.
Fira del Dibuix de Terrassa. | Cristóbal Castro
La Torre
01 d'agost del 2016

Fira del Dibuix de Terrassa. Foto: Cristóbal Castro
 

La Fira del Dibuix de Terrassa amplia el seu àmbit. A partir d'aquest any incorpora el còmic, la il·lustració, la caricatura i totes les modalitats de dibuix en general. També es faran concursos de 'sketchers' i fotografia, segons ha anunciat l'organització. La 38a edició de la Fira del Dibuix, organitzada per Amics de les Arts i Joventuts Musicals, se celebrarà el diumenge 2 d'octubre de 2016. S'iniciarà a les 11 del matí i es clourà a les 9 de la nit.

La Fira del Dibuix ha estat tradicionalment una fira de dibuix i pintura però a partir d'ara s'amplia amb la il·lustració i el còmic. Les parades d'aquestes darreres modalitats s'ubicaran al carrer Major. No s'admetran obres de caràcter artesà (ceràmica, esmalt...) ni reproduccions de tipus industrial (pòsters, litografies...). Només es permetrà la venda dels llibres dels il·lustradors que vagin acompanyats amb els dibuixos originals.

El preu d'inscripció es de 25 euros per als socis d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals i de 35 euros per als no socis. La preinscripció de socis es realitzarà a la Secretaria de l'entitat entre l'1 i el 12 de setembre. La preinscripció dels no socis es realitzarà entre el 15 i el 23 de setembre (ambdós inclosos) al mateix lloc.

Enguany també es convocaran concursos de fotografia i 'sketchers', per al mateix diumenge 2 d'octubre, que tindran com a tema la mateixa Fira i l'entitat Amics de les Arts i Joventuts Musicals. Es facilitarà als participants que ho desitgin l'accés a les instal·lacions de l'entitat i els guanyadors exposaran les seves obres a Amics de les Arts i Joventuts Musicals.