L'operadora de telefonia Parlem, nou patrocinador dels Minyons de Terrassa

L'acord inclou beneficis pels membres de la colla

NacióCastells
30 de juliol del 2016
Actualitzat a la 13:09h
L'acord que han signat Minyons i Parlem
L'acord que han signat Minyons i Parlem | MdT
Els Minyons de Terrassa i l'operadora de telecomunicacions catalana Parlem han signat aquest divendres un acord pel qual l'empresa es converteix en mecenes col·laborador de la colla terrassenca durant els propers dos anys.

Parlem també es converteix en el proveïdor de serveis de comunicació de la colla terrassenca. A més, l'acord implica que els membres de la colla tindran també beneficis a l'hora de contractar l'operadora.

L'acord l'han signat al local dels malves el president de la colla, Cesc Poch, i el fundador i conseller delegat de Parlem, Ernest Pérez-Mas.

No és el primer acord al qual arriben els Minyons d'aquest estil. Fa uns mesos els malves van arribar a un acord similar amb el gimnàs terrassenc Q-Sport, i fa també uns anys que la colla col·labora amb la xarxa de benzineres PetroLowCost.

Per la seva banda, Parlem és una operadora que s'ha caracteritzat des dels seus inicis per tenir la catalanitat com un dels seus valors principals, i l'acord amb els Minyons s'inclouria en aquesta vessant.
 

Ernest Pérez-Mas, fundador i conseller delegat de Parlem, i Cesc Poch, president dels Minyons Foto: Minyons de Terrassa