El CN Terrassa de waterpolo sí competirà a Europa aquesta temporada

El club tanca un període de renúncies que s'ha allargat durant cinc temporades

Equip sènior masculí del CN Terrassa 2015-2016.
Equip sènior masculí del CN Terrassa 2015-2016. | CN Terrassa
La Torre
30 de juliol del 2016

Equip sènior masculí del CN Terrassa 2015-2016. Foto: CN Terrassa
 

L’equip sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa disputarà l’Euro Cup, la segona competició continental, la temporada 2016-2017. Com a quart classificat a la fase regular de la Lliga Nacional Divisió d’Honor 2015-2016, el club s’havia guanyat el dret a participar-hi.
 
La decisió reflecteix la determinació de la junta directiva actual de situar l’esport al centre de la seva gestió. Després que l’equip es guanyés la classificació brillantment dins de la piscina, calia fer un esforç per tal que els esportistes gaudissin del premi assolit, tancant així un període de renúncies que s’ha perllongat durant cinc temporades. En aquest sentit, el club ha reunit els recursos econòmics necessaris a través d’una redistribució pressupostària interna i gràcies a l’aportació de diverses empreses col·laboradores.
 
Des del punt de vista esportiu, el club també ha treballat intensament per impulsar un projecte basat en la pedrera i renovar tots els jugadors d’una plantilla jove i prometedora, tal com demostra el títol estatal juvenil aconseguit diumenge passat. Excepte David González, que abandona el waterpolo d’elit, segueixen tots els components d’un equip on predomina la presència de waterpolistes de la casa.
 
Petició per organitzar la segona fase 
El CN Terrassa debutarà en l’Euro Cup 2016-2017 en la primera ronda que se celebrarà entre el 14 i el 16 d’octubre. El club ha sol·licitat a la LEN l’organització de la segona fase, que tindrà lloc entre el 28 i el 30 d’octubre. Aquestes dues rondes inicials es desenvoluparien en format de lligueta de grup. L’Euro Cup consta de tres rondes més, que es disputarien en format d’eliminatòria d’anada i tornada: els quarts de final, previstos per al 30 de novembre i el 10 de desembre; les semifinals, programades per al 18 de gener i el 18 de febrer; i la final, que tindrà lloc el 22 de març i el 5 d’abril.