​El carrer del Mas de Canet de Terrassa es limitarà a la circulació de vehicles

La mesura s'aplicarà durant la tardor i es pretén millorar la mobilitat i la seguretat viària en aquest vial

La Torre
28 de juliol del 2016
Actualitzat a les 7:10h
L’Ajuntament de Terrassa introduirà limitacions en la circulació de vehicles pel carrer del Mas de Canet, al sector de les Carbonelles de la urbanització de les Martines, per aconseguir una millora de la mobilitat i la seguretat viària d’aquest vial. L’entrada en marxa d’aquestes limitacions està prevista per a la propera tardor.

La urbanització dels darrers anys de diversos carrers de les Martines i les Carbonelles ha comportat un increment del trànsit de pas al carrer del Mas de Canet, donat que ofereix una nova connexió entre la urbanització de les Martines i la carretera de Martorell.

Aquest increment de trànsit per aquest vial, un carrer amb fort pendent -del 20% en algun tram-, ha comportat problemes de seguretat viària als i les residents, donat que els vehicles acceleren per superar el pendent del carrer. La poca amplada entre façanes del carrer, conjuntament amb el fet que és de doble sentit i amb un tipus d’urbanització en forma de plataforma única de formigó, sense diferenciació entre voreres i calçada, incrementa aquesta percepció d’inseguretat.

Per acabar amb aquests problemes de seguretat viària, l’Ajuntament, com a primera mesura de millora, prohibirà la circulació de vehicles de persones que no tenen com a destinació aquest sector, sinó que l’utilitzen com a alternativa a la carretera de Martorell. La restricció tindrà lloc al carrer del Mas de Canet, entre el carrer del Mas de les Alzines i el carrer de la Font del Rodó.

A partir del mes de setembre, els veïns i veïnes rebran una carta de l’Ajuntament on es concretarà el procediment que hauran de seguir per obtenir l’acreditació, que emetrà el Servei de Via Pública municipal i que els permetrà circular per l’esmentat vial.