Can Roca de Terrassa demana més neteja i manteniment al barri

S'han detectat diversos brots d'aranyes llop i escarabats

La Torre
25 de juliol del 2016
Actualitzat a les 14:23h
L’Associació Veïnal Can Roca demana més neteja i manteniment al barri. Les principals causes son els solars en condicions d’abandó pel que fa al seu estat de neteja i conservació i algun d’ells amb la seva infraestructura de xapa malmesa que representa una certa perillositat pels vianants i els diferents parcs, places i jardins del barri amb un manteniment més aviat escàs o nul.

Aquestes zones, han estat principalment les situades al carrer Pere Prat on s'hi han detectat diversos brots d'aranyes llop i escarabats. Gràcies a veïns de la zona esmentada, l'entitat veïnal ha vetllat en tot moment per fer la figura de la mediació entre els veïns i l'administració local.

Tot i així, hi ha cert malestar per la deixadesa d'uns solars que estan situats entre els carrers Ferran Casablancas, Isidre Nonell, Passeig Mercè Rodoreda i passeig Joan Llongueras amb Carrer Estatut. Segons se'ns ha fet saber per part de l'Ajuntament, aquests han enviat requeriments administratius als seus propietaris. Per tal de que els propietaris als quals pertanyen, facin una neteja urgent així com també una fumigació per evitar l'aparició i propagació dels diferents insectes i animals que hi han. També des de l'àrea de protecció de la salut, han donat consells sobre les aranyes llop. Esperem que es prenguin mesures globals a tot el barri envers la neteja.