NacióCastells emetrà en directe la diada castellera de Les Santes

La diada de la Festa Major de Mataró podrà seguir-se en streaming a través del diari d'actualitat castellera del grup Nació Digital

NacióCastells
23 de juliol del 2016
La Diada de Les Santes es podrà veure en directe a NacióCastells
La Diada de Les Santes es podrà veure en directe a NacióCastells | Júlia Pérez/ACN
NacióCastells oferirà aquest diumenge 24 de juliol, via streaming, ladiada castellera de Les Santes. El diari d'actualitat castellera del grup Nació Digital repeteix així l'experiència que tant bon resultat ha donat en les últimes grans diades, com la de Sant Joan a Valls o la Festa Major de Terrassa. NacióCastells connectarà amb la Plaça de Santa Anna de Mataró a les 12 del migdia.

Durant aquesta diada es veuran castells de gamma extra amb tota probabilitat. Els Castellers de Vilafranca han anunciat la seva intenció de, ara sí, estrenar el 3 de 9 amb folre i pilar a la plaça de Santa Anna. Els Minyons de Terrassa volen aixecar el vol amb el 2 de 9 amb folre i manilles, i els Capgrossos, en un gran estat de forma, aniran a fer una diada de màxims.

La retransmissió que oferirà NacióCastells és la que fa La Xarxa Televisions, que justament estrena emissió al dial 159 de Movistar+ amb motiu de la diada de demà. Serà ja la quarta retransmissió del calendari casteller que les televisions i ràdios locals adherides a La Xarxa ofereixen en directe al llarg d’aquesta temporada, i que també es poden veure a través de NacióCastells.

La programació castellera de La Xarxa inclourà, a la tardor, les tres jornades del 26è Concurs de Castells. A més de les retransmissions, l’oferta es complementa amb una nova edició del programa televisiu Dosos Amunt. Presentat per Carles Cortès i Toni Comas, l’espai és un informatiu setmanal amb les imatges més destacades de les diferents jornades, entrevistes i tertúlies. Les ràdios locals emetran l’espai setmanal ‘Va de castells’, produït per Ràdio Vilafranca i presentat per Pep Ribes.

La programació castellera de La Xarxa es realitza en coproducció amb TAC 12, Penedès TV i Canal Blau, amb el suport d'm1tv i Canal Terrassa. Les retransmissions televisives presenten un equip renovat, amb Carles Cortès, Biel Duran, Anna Vallhonesta, Joan Beumala i Francesc Domènech. Pel que fa a a les retransmissions radiofòniques, aniran a càrrec de Pep Ribes, amb els comentaris d’Ernest Gili.