L'Ajuntament de Terrassa concedirà la Medalla d'Honor a Àngels Poch

L'actriu de teatre i televisió, amb una àmplia trajectòria, va morir el 2015

L'actriu terrassenca Àngels Poch.
L'actriu terrassenca Àngels Poch. | Teatral
A.P.
22 de juliol del 2016
Actualitzat el 25 de juliol a les 7:23h

L'actriu terrassenca Àngels Poch. Foto: Teatral
 

L'Ajuntament de Terrassa concedirà la Medalla d'Honor de la Ciutat a títol pòstum a l'actriu terrassenca Àngels Poch. Així ho va acordar la Junta de portaveus a proposta del portaveu del govern municipal, Alfredo Vega. El regidor de Cultura, Jordi Flores, va exposar-ho al Ple d'aquest dijous.

Àngels Poch i Comas, nascuda a Terrassa el 1948, va morir el 17 de març de 2015. Actriu amb una intensa trajectòria en el teatre, també va fer-se un paper important en el món de la televisió, amb personatges recordats a les sèries de TV3. Va ser la Teresa d'Estació d'enllaç, la Padrina a La memòria dels cargols i la Carmeta a Temps de silenci.

Va treballar al costat d'actors i directors de prestigi, i tots coincidien en apuntar el seu talent. Va rebre guardons com el Premi Butaca (1995), el Premi de la Crítica (1995) o el Premi Margarida Xirgu (1998). Pel seu compromís amb la cultura i la societat, serà mereixedora del màxim reconeixement de la ciutat.

Medalla a Joana Biarnés
D'altra banda, el Ple municipal d'aquest dijous va aprovar la concessió de la Medalla d'Honor de la Ciutat de Terrassa a Joana Biarnés. L'acord ja havia estat pres per la Junta de portaveus i anunciat fa unes setmanes.