Dani Ratera, del CN Terrassa, tercer júnior en el Triatló d’Osona

Va ser 27è en la classificació general

La Torre
22 de juliol del 2016
El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Dani Ratera va finalitzar en tercer lloc en categoria júnior en el IV Casa Tió Triatló d’Osona que va disputar-se diumenge a Vic sobre unes distàncies de 750 metres de natació, 24 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres finals de cursa a peu.

Ratera va aturar el crono en 1h21’55”, en una prova que va vèncer Bernat Corominas (CE Rayoteam) amb un temps d’1h18’27”. La marca assolida per Ratera el va situar en el 27è lloc d’una classificació general masculina que va encapçalar Aleix Biel (Club Poliesportiu Puigcer), amb un temps d’1h17’30”.

El Club Natació Terrassa va comptar amb un altre representant en categoria júnior, Rubén Jiménez, que va ser sisè amb 1h27’46” i 61è de la general. Finalment, Sergi Canet va classificar-se en la posició 137 amb un temps d’1h40’27”.